Політика
21 червня 2015
Ідеї про знищення добровольчих батальйонів запускаються цілеспрямовано, - нардеп
З'являються дурні ідеї, ніби влада намагається знищити добробати.
news-image

Ідеї про знищення добровольчих батальйонів запускаються цілеспрямовано, але це не відповідає дійсності. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив народний депутат України VI скликання Юрій Гримчак.

"Зараз з'являються дурні ідеї, ніби влада намагається знищити добробати. І це вкидається цілеспрямовано. І те, що сталося з "Торнадо" вкладалося в цю розкручену тему", - розповів він.

При цьому Гримчак зазначив, що військовий прокурор вчинив правильно, коли розповів про всіх злочинах батальйону "Торнадо".

"І в цій ситуації, коли залишки цієї роти, сто з чимось людей добре озброєних, була можливість збройного протистояння між своїми. Тому в даному випадку виступ військового прокурора було дуже правильним. Правильним, в якому сенсі? Він начебто зняв більшу частину питань", - резюмував він.

Нагадаємо, 20 червня на базі "Торнадо" правоохоронці проводили слідчі дії. Як повідомили бійці "Торнадо", обшук тривав близько трьох годин. Виконуючий обов'язки командира роти Микола Цукур заявив про складання повноважень.