Події
21 липня 2015
Політики та активісти обурені звинуваченнями проти Лозового
"Стільки дзвінків, стільки повідомлень, стільки теплих слів.",- Лозовий.
news-image

Генпрокурор Шокін вніс подання до парламенту на притягнення до кримінальної відповідальності і арешт Андрія Лозового, передає «Єдність».

Політики, журналісти та громадські діячі стали на сторону депутата та підтримали Лозового заявами у фейсбуці.

Нардеп Борис Філатов заявив, що "самогубство Порошенко триває".

"Шокін подав на зняття депутатської недоторканності з Андрія Лозового. Саме того депутата, який збирає підписи за відставку Шокіна.",- зазначив Філатов.

 

За словами колеги Лозового Ігора Мосійчука, він готовий переконати чернігівців їхати до Києва, щоб "позбавити країну маразматиків на зразок Шокінка".

Журналіст Микола Княжицький пожартував, що виходячи з поведінки Генпрокурора можна подумати, що Лозовий наразі найбільший злочинець після Клюєва. 

Екс-комбат "Донбасу" Семен Семенченко запевнив, що все неодмінно буде добре, але його теж обурив той факт, що Лозовой наразі головний злочинець країни.

Депутат від "Самопомочі" Анна Романова наголосила, що в країні відбувається "жорстка психоделія".

"Нагадую, що Клюєв, Бойко та інші злодії, що роками розкрадали державу, - досі на волі. Бойко - спокійно виступає з трибуни ВР. І ув'язнювати їх ніхто не збирається!",- зазначила вона.

Волонтерка та активістка Тетяна Близнюк наголосила, що Лозовий для неї в першу чергу активіст, який підтримував майданівців.

"Так от він прибіг з тим, щоб ми бігом давали свій список політв'язнів, бо нада негайно визволяли їх передусім. Це він вигрібав не лише від мусорів під судами, а й від беркутів на Груші. Він був на Інститутській, коли там людей укатували резиновими спочатку кулями.",- заявила Близнюк.

За її словами, саме він допомагав політв'язням нічого, окрім проблем для себе за це не маючи.