Політика
31 липня 2015
Добкін просить прем'єра-міністра про допомогу
Біля будівлі Головного територіального управління юстиції у Харківській області відбувся мітинг з вимогою зареєструвати Харківську обласну організацію партії "Опозиційний блок".
news-image

Прес-служба "Опозиційного блоку" повідомляє, що в акції взяли участь близько 500 осіб, передає «Єдність».

У мітингувальників були плакати з написами "Закон один для всіх", "Даєш законну реєстрацію".

За словами Михайла Добкіна, він та його колеги близько години не могли потрапити до будівлі юстиції. Коли вони отримали доступ до приміщення, з'ясувалося, що співробітників не було на місцях.

Згодом, народний депутат повідомив, що разом з іншими депутатами склали петицію. Цією петицією вони висловили своє обурення подіями.

 

Як повідомляється, цей документ було передано прем'єр-міністру України Арсенію Яценюку. Однак, петиція потрапить до рук прем'єра лише через охорону, оскільки доступ самого урядовця, нардепам отримати не вдалося.

Сподіваюся, охорона передасть нашу петицію, і пан Яценюк, який сьогодні приїхав до Харкова попіаритися в черговий раз на новій поліції, дасть доручення розібратися, чому в регіоні коїться правове беззаконня, а його підлеглі поводяться так нахабно і зухвало", - наголосив Добкін.

Крім того, біля будівлі Головного управління юстиції відбувся пікет під прапорами "Правого сектора". Майже 50 осіб вимагали не допускати "Опозиційний блок" до реєстрації у Харківській області.