Телеведучий Fox35 у прямому ефірі відмовився читати новини про сім'ю Кардашян, тому що "його вже нудить від цієї родини"
За кадром він продовжив свою думку, зазначивши, що «не може більше цього виносити», так як про цю сім'ю говорять щодня.
news-image

Ведучий американського телеканалу Fox35 Джон Браун у прямому ефірі відмовився висвітлювати новини про сімейство Кардашян, інформує The Independent, передає «Єдність».

Диктор покинув майданчик, заявивши, що його «нудить від даної теми». Подія в телестудії очолила топ найбільш обговорюваних трендів в Facebook.
Як пише видання, Браун мав зачитати ранкову новину про те, що зведена сестра телезірки Кім Кардашян, 18-річна Кайлі Дженнер, завела домашнього кролика і назвала його на честь свого батька (що змінив у 2015 році свою стать на жіночу - Брюса Дженнера).

У мене відмінний п'ятничний настрій, і я відмовляюся говорити про Кардашян, - заявив, покидаючи кадр, Браун.

Він запропонував своїй співведучій «викручуватися самій». За кадром він продовжив свою думку, зазначивши, що «не може більше цього виносити», так як про цю сім'ю в шоу говорять щодня.

Ви читали дані досліджень? Нікому немає діла до цієї сім'ї! - продовжував викрикувати за кадром телеведучий.

Подія в студії Fox35 швидко стала однією з найбільш обговорюваною в американському сегменті соцмереж.

Я тренд номер один на Facebook сьогодні. Це щось нереальне. Зі мною такого ніколи не було, - написав Браун у своєму Twitter-акаунті 11 серпня.

В Instagram ведучий також опублікував скріншот таблиці трендів дня на Facebook. У численних коментарях до даного посту користувачі мережі висловили підтримку Брауну.

«Ти крутий», «Молодець, хлопець» - писали ведучому користувачі.

Реаліті-шоу «Сімейство Кардашян» (Keeping Up With The Kardashians) демонструється на американському телеканалі Е! з 2007 року. В даний час його популярність значно знизилася порівняно з попередніми сезонами: так, першу серію четвертого сезону дивилися 4,67 мільйони шанувальників, а першу серію дев'ятого сезону - лише 2,56 мільйона глядачів. На даний момент демонструється десятий сезон реаліті-шоу.

Читайте також: Кім Кардашян оголеною продемонструвала свою вагітність (фото)