Київ
13 серпня 2015
Служба "1551" - основний комунікатор між киянами та владою - Петро Пантелеєв
Заступник київського міського голови заявив, що робота київських ЖЕКів оцінюється завдяки оперативному реагуванню на звернення до "Контактного центру міста Києва".
news-image

Заступник київського міського голови Петро Пантелеєв сьогодні повідомив журналістам, що столична влада обговорює всі звернення, які надходять до КБУ "Контакний центр міста Києва" та контролює вирішення заявлених містянами проблем, передає кореспондент «Єдність».

Служба "1551" має дуже великий потенціал. Щотижня на нараді ми аналізуємо всі питання та проблеми, з якими звернулися кияни до контактного центру. Наприклад, минулого тижня комунальними топ-проблемами міста були: відсутність гарячої та холодної води, робота ліфтів, заміна порядку надання пільг на комунальні послуги тощо, - розповів Петро Пантелеєв.

Крім того, заступник мера зазначив, що кожний ЖЕК оцінюється по оперативному реагуванню на звернення у службу "1551".

Кожне звернення, що потрапляє до контактного центру - опрацьовується і закривається, коли все зроблено, а потім - ми телефонуємо громадянам і перевіряємо, чи якісно усунено проблему. Ми вважаємо, що "1551" - це основний комунікатор між киянами і комунальниками і, взагалі, міською владою, - наголосив Петро Пантелеєв.

Також заступник мера зазначив, що за результатами виконаної роботи після звернень киян до контактного центру, приймаються кадрові рішення щодо співробітників комунальних служб столиці.

Нагадаємо, КБУ " Контактний центр міста Києва" створений з метою покращення життя у столиці завдяки оперативному реагуванню на звернення громадян. По телефону 1551 оператори приймають скарги і пропозиції від мешканців міста. Крім того, містяни можуть залишити свої звернення через веб-сайт «Контактного центру міста Києва» www.1551.gov.ua.

Читайте також: У разі виникнення в Києві нових випадків лептоспірозу передбачена кримінальна відповідальність