Політика
26 серпня 2015
Ще один "рятівник України" з екс-регіоналів знає "правильний шлях" для країни (ВІДЕО)
Екс-міністр Олександр Клименко, якого вважають одним із головних партнерів "Сім'ї" Януковича, також включився в процес "порятунку України".
news-image

На оновленому сайті колишнього міністра виклали відео "Матч за Україну", в якому міністр-утікач Олександра Клименка закликає не розправлятись із членами "колишньої команди" і нагадує про "час розкидати каміння і час їх збирати", передає «Єдність»

Кожен раз, коли позбавляються від гравців колишньої команди, країна втрачає роки знань та безцінного досвіду, - заявив Клименко, якого називають автором головних схем режиму Януковича з виведення грошей з держбюджету та переведення їх у готівку.

Нещодавно Клименко через свою цивільну дружину офіційно сконцентрував у своїх руках власність на медіа-холдинг "Вести", видання якого після цього стали значно поблажливішими до нинішньої влади в Україні.

Нагадаємо, раніше свій "комітет порятунку" України організували також колишні колеги Клименка по уряду і Партії регіонів на чолі з Миколою Азаровим.

"Рятувати Україну" збирався й одіозний олігарх Дмитро Фірташ, який досі не повертається в Україну.

Проти Клименка в Україні порушено кілька кримінальних справ, частину його активів заблокували, а сам він потрапив у санкційні західні списки.

Читайте також: Віктор Янукович вважає трагедією анексію Криму та хоче повернутися в Україну