Суспільство
11 вересня 2015
Зареєструвати вживані авто тепер можна онлайн
В Києві запрацювала онлайн-реєстрація автомобілів, незабаром ця послуга буде доступна на всій території країни.
news-image

Послуга доступна на інтернет-порталі iGov.org.ua, її втілення стало можливим завдяки зусиллям IТ-волонтерів, які спільно з громадською організацією ICT Competence Center запустили послугу онлайн-реєстрації уживаних автомобілів, повідомляє «Єдність».

Анонсував це на своїй сторінці в  Facebook директор з інформаційних технологій «Приватбанку» і співзасновник ICT Competence Center Дмитро Дубілет.

«Сьогодні найбільш популярна серед українців послуга (судячи за підсумками голосування) – реєстрації авто з пробігом – стала доступна на iGov для всіх громадян міста», - написав Дубілет.

Зараз команда фахівців працює над тим, щоб дана послуга стала доступна мешканцям у всіх куточках країни. IТ-волонтери впевнені, що вона буде дуже популярною серед населення, але насамперед - вельми корисною.

Нагадаємо, що у червні IT-волонтери спільно з ICT Competence Center запустили інтернет-портал iGov.org.ua, за допомогою якого громадяни України можуть отримувати державні послуги в електронному форматі. Наприклад, подачу заяви на отримання субсидії, оформлення або заміну закордонного паспорта, отримання довідки про доходи від податкової та інші послуги. Через інтернет-портал користувачі можуть замовити 74 державні послуги онлайн і ще 375 зараз знаходяться в розробці. Волонтери обіцяють до кінця 2016 року перевести в електронний формат усі держпослуги.