Політика
21 вересня 2015
Партія влади оприлюднила списки кандидатів у депутати до Київради
Очолив список мер Києва Віталій Кличко.
news-image

21 вересня відбулася конференція Київської міської партії Блоку Петра Порошенка, де було затверджено списки кандидатів у депутати до Київради, повідомляє «Єдність». Про це на своїй сторінці у мережі Facebook повідомила журналіст Соня Кошкіна.
За повідомленням, список до міської ради столиці дуже різноманітний. Це головний режисер телеканалу "ОТБ" Марія Орлова, дочка генпродюсера телеканалу Володимира Орлова. Також депутат і син співачки Оксани Білозір Андрій. Ще голова наглядової ради "Фуршет" та діючий депутат Київради від фракції "УДАР-Солідарність" Ігор Баленко, його син (також депутат цієї фракції) Артур Баленко. Окрім того двоє заступників міністра молоді і спорту Ярослав Войтович і Микола Даневич, а також велика кількість помічників народних депутатів.

До списку включено двох позафракційних депутатів - Дмитра Гордона та Олександра Пабата. Очолює даний список мер Києва Віталій Кличко. Нагадаємо, що закон про місцеві вибори обумовлює, що особа, яка очолює список, проходить до місцевої ради автоматично у разі проходження політсилою 5% бар'єру.