Світ
13 жовтня 2015
Палестинці вчинили "День гніву" в Ізраїлі, є вбиті та поранені
За даними поліції, терористи здійснили ряд нападів на місцевих жителів із застосуванням холодної та вогнепальної зброї.
news-image

Як повідомляє «Єдність» із посиланням на ізраїльскі ЗМІ, 13 жовтня оголошено палестинськими угрупованнями "Днем гніву".

У результаті серії одиночних нападів терористів на місцевих жителів щонайменше троє ізраїльтян загинули і більше 30 отримали поранення.

Два теракти сталися в Єрусалимі. Сьогодні вранці терорист, озброєний пістолетом, відкрив стрілянину по пасажирам в автобусі, а його спільник в цей час став наносити людям удари ножем.

У результаті двоє пасажирів загинули. За повідомленнями поліції, один злочинець був убитий, а другий - затриманий. Майже одночасно в іншому районі Єрусалиму терорист направив свій автомобіль на людей, що стоять на автобусній зупинці. Після цього він вийшов з машини і напав на пішоходів з ножем. Одна людина загинула, троє отримали поранення. Поліцейським вдалося затримати злочинця.

У місті Ранаана на північ від Тель-Авіва палестинець напав з ножем 32-річного ізраїльтянина. Потерпілого доставлено до лікарні. Терориста побили місцеві жителі. Він затриманий поліцією і госпіталізований.

У ході ще одного нападу в Раанане поранені четверо людей. Зловмисник втік, але потім був заарештований поліцією. Ще один теракт стався в місті Кирьят-Ата на півночі Ізраїлю. Поранення отримала одна людина. Терорист був затриманий.

Читайте також: Лавров: Терактом під посольством РФ у Дамаску нас хочуть налякати, але не вийде