Події
26 жовтня 2015
"Може час стати не найманцем, а захисником?" - у мережі з'явилося відеозвернення до російських військових (ВІДЕО)
У Мережі опублікували ролик-звернення до російських солдат, які їдуть "виконувати свій обов'язок" в Сирію і в український Донбас.
news-image

Ролик розміщений в Youtube, повідомляє «Єдність».

Що ти робиш в чужій країні? Навіщо ти поїхав туди воювати? Виповнювати інтернаціональний обов'язок? Що за борг такий, який змушує їхати в чужу країну, втручатися в життя чужих людей, вбивати мирних жителів на Донбасі, бомбити лікарні та міста в Сирії?, - йдеться у відео.
Просто зізнайся собі: тобі подобається вбивати і тобі потрібні гроші, - підкреслюється у відео.

Російських солдатів, які воюють за кордоном, закликають "не смішити людей про честь, обов'язок і братерство", адже честь і обов'язок - це в першу чергу "вирішити проблеми всередині Росії".

Солдати захищають свій будинок, а найманці за гроші руйнують чужий. А удома, в селі рідному давно був? Там тобі все подобається? Люди добре живуть? Нічого не хочеться виправити?, - зазначають автори ролика в його описі на Youtube.

Раніше повідомлялося, що в Мережі з'явився запис виступу російського актора Михайла Єфремова, в якій він читає поему про підтримку Путіним режиму Асада в Сирії, а також його допомоги бойовикам в Україні та Чечні.

Читайте також: Михайло Єфремов презентував чергову мініатюру про Путіна (відео)