Події
28 жовтня 2015
Ніч в Одесі: дві "замінованих" будівлі
За одним викликом вибухівкі не знайдено, друга інформація наразі перевіряється працівниками міліції.
news-image

Як повідомили у прес-службі  ГУМВС України в Одеській області, сьогодні до міліції по «лінії 102» надійшло два повідомлення про мінування будівель, передає «Єдність».

Зокрема, перше повідомлення про мінування багатоповерхової будівлі, розташованої на вулиці Канатній, 83 надійшло до міліції о 00.30.

Приміщення та прилеглу територію багатоповерхової будівлі обстежили фахівці вибухотехнічної служби. Будь-яких вибухових пристроїв чи вибухонебезпечних речовин не виявлено, - йдеться в повідомленні прес-служби.

Наразі вживаються заходи щодо встановлення особи зловмисника, який надав неправдиве повідомлення, для притягнення його до відповідальності згідно ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) КК України.

Друге повідомлення до міліції надійшло о 6:30. Невідомий громадянин розповів про те, що будинок по вул. Преображенська, 34 заміновано.

На даний момент ця інформація перевіряється. На місці працюють співробітники міліції, кінологи та працівники вибухотехнічної служби, - зазначили у прес-службі.
Читайте також: 30-річний водій вантажівки з Дніпропетровська насмерть збив пішохода у Маріуполі та втік з місця події