Київ
28 жовтня 2015
Нарешті прокуратура відкрила кримінальні провадження за результатами внутрішнього фінансового аудиту КМДА - Кличко
Мер Києва сподівається, що правоохоронці найближчим часом притягнуть до відповідальності людей, які розкрадали гроші киян.
news-image

Я радий, що нарешті прокуратурою відкриті кримінальні провадження за результатами внутрішнього фінансового аудиту в КМДА. І сподіваюсь, правоохоронні органи найближчим часом назвуть прізвища людей, які розкрадали гроші киян, і притягнуть їх до відповідальності. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в коментарі журналістам, передає  «Єдність».

Ми зробили внутрішній аудит у КМДА і виявили багатомільйонні порушення і втрати, а по суті – вкрадені гроші. Всі матеріали ми давно передали до прокуратури. І я дуже радий, що справи нарешті зрушили з місця і вже відкриті кримінальні провадження. Сподіваюсь, найближчим часом правоохоронні органи зможуть назвати прізвища тих людей, які повинні відповідати за фінансові порушення і розкрадання коштів міста. Боротьба з корупцією повинна мати результат – насамперед, щоб люди, які порушили закон, відповідали за законом, – підкреслив Віталій Кличко.

Як стало відомо, столична прокуратура розпочала 60 кримінальних проваджень за результатами внутрішнього фінансового аудиту діяльності Київської міської адміністрації, які КМДА передала правоохоронцям. 10 службовцям повідомлено про підозру.

Читайте також: Кличко подякував австралійському художнику за роботу над одним із найбільших муралів у Європі