Події
3 листопада 2015
Справа екс-керівників ДСНС Бочковського та Стоєцького щодо факту вимагання направлена до суду
Факт легалізації даними особами коштів з використанням карткових рахунків, відкритих у закордонному банку, виділений в окреме провадження.
news-image

Як повідомили у прес-службі МВС, головним слідчим управлінням МВС закінчено досудове розслідування у кримінальному проваджені за підозрою колишнього голови ДСНС С. Бочковського та його колишнього заступника В. Стоєцького у зловживанні своїм службовим становищем, вимаганні у підлеглих керівників структурних підрозділів неправомірної вигоди у вигляді коштів та земельної ділянки, внесенні неправдивих відомостей до офіційних документів, передає  «Єдність».

2 листопада обвинувальний акт за підозрою С. Бочковського і В. Стоєцькогоу вчиненні зазначених кримінальних правопорушень направлено до суду.

Епізод щодо легалізації вказаними громадянами коштів з використанням карткових рахунків, відкритих у Банку Кіпру, виділений в окреме провадження. У рамках розслідування направлені міжнародні доручення про проведення слідчих дій в Республіці Кіпр, Белізі, США та Латвійській Республіці.

Досудове слідство триває.

Читайте також: Правоохоронці вивезли Корбана у невідомому напрямку з території Новозаводського суду Чернігова