Суспільство
3 листопада 2015
Дочка Віри Брежнєвої написала в соцмережах, що дуже ображена на свою маму
14-річна дівчина засмучена, що мама не змогла піти з нею на бал дебютанток.
news-image

Соня Кіперман, старша дочка співачки Віри Брежнєвої, розповіла в одній із соціальних мереж, за що ображається на маму, передає  «Єдність».

З'ясувалося, що 14-річна дівчина засмучена, що мама не змогла піти з нею на бал дебютанток, який трохи більше тижня тому проходив у Колонному залі Будинку спілок. На балу зібралося багато зіркових дітей у супроводі своїх батьків. І лише Соня Кіперман була присутня на святі зі своєю бабусею. Тепер відомо, що Віра Брежнєва не могла відвідати захід, оскільки в цей час вона таємно виходила заміж за продюсера Костянтина Меладзе.

Звичайно ж, незважаючи на радість за мамине особисте життя, Соня одночасно засмучується через те, що Брежнєва не змогла розділити з нею важливу для неї подію. Однак у своєму інтернет-посланні дівчинка зізнається, що розуміє свою маму і дуже її любить.

Нагадаємо, Соня Кіперман, спільна дочка Віри Брежнєвої та Віталія Войченка, народилася в 2001 році. Дівчинка веде активне життя в соціальних мережах, бере участь у зйомках молодіжних серіалів і вивчає англійську мову.