Події
6 листопада 2015
Нардеп побив опозиціонера ковбасою на сесії міської ради (ФОТО)
На сьогоднішній сесії новообраної Каховської ради народний депутат Сергій Хлань у присутності голови ОДА Андрія Путілова палкою ковбаси вдарив депутата від "Опозиційного блоку" Павла Філіпчука.
news-image

Як повідомляє «Єдність» із посиланням на "Херсонські вісті", потерпілий розцінив дії нападника як "нанесення тілесних ушкоджень".

Конфлікт розпочався з того, що опозіционер вирішив привітати мера Каховки Андрія Дяченка із обранням його мером. Політик подарував міському голові пакет, в якому була палиця ковбаси, банка консервів із надписом "Каховка", консервний ключ та плашка горілки.

Після цього з-за столу президії, куди поставили презент, вискочив нардеп Сергій Хлань, який однією рукою схопив Філіпчука за одяг, а другий завдав кілька ударів палкою ковбаси по голові.

Філіпчук заявив, що подібним подарунком він нагадав, завдяки кому Андрій Дяченко став мером міста Каховка.

Нагадаємо, що в день виборів у Каховці були спіймані ти працівники штабу чинного мера, які за пляшку горілки приводили людей на виборчі дільниці.

Ступінь отриманих тілесних ушкоджень встановлять медики і правоохоронці, до яких потерпілий депутат вже звернувся за допомогою.

Читайте також: У ВР зареєстрували постанову щодо складення повноважень Тетерука