Шоу-біз та культура
6 листопада 2015
У Непалі почалися зйомки нового блокбастера з Бенедиктом Камбербетчем у головній ролі
Фільм стане черговою, чотирнадцятою частиною екранної саги під назвою "Кіновсесвіт".
news-image

Йоги-мандрівники, печери для пустельників, святий старець, а також інші атрибути і мешканці відомого у всьому світі індуїстського храмового комплексу Пашупатинатх стали природними декораціями для нової екранізації популярних американських коміксів про Доктора Стрендже, зйомки якої стартували днями у столиці Непалу, повідомляється в газеті The Kathmandu Post, передає  «Єдність».
Згідно з оригінальним сценарієм, майбутній Верховний Маг Землі у виконанні відомого британського актора Бенедикта Камбербетча перебуває в гімалайському королівстві для того, щоб за допомогою таємничого наставника повернути здатність проводити хірургічні операції, якої він позбувся після автомобільної катастрофи.

Отримані від гімалайських мудреців надприродні знання допомагають йому згодом кинути виклик і вступити в боротьбу з силами зла в рідному Нью-Йорку.

Майбутній фільм, прем'єра якого намічена на осінь наступного року, стане черговою, чотирнадцятою за рахунком частиною розширеної екранної саги компанії Марвел-студіо під назвою "Кіновсесвіт", що складається з екранізацій за мотивами відомих коміксів з супергероями.

Читайте також: Джордж Клуні вперше стане батьком