Шоу-біз та культура
9 листопада 2015
Селена Гомес стане героїнею жіночої версії шоу "Холостяк"
На шоу співачка буде шукати собі не просто хлопця, а потенційного чоловіка.
news-image

23-річна американська співачка Селена Гомес стане героїнею шоу The Bachelorette ("Холостячка"), повідомляють закордонні ЗМІ, передає «Є!».

Дівчина готова до нових відносин, тому з радістю погодилася на пропозицію продюсерів шоу. Нагадаємо, довгий час Селена зустрічалася з Джастіном Бібером, популярним американським співаком. Проте зараз, коли вже минув певний час після їх розставання, Селена готова почати будувати своє особисте життя заново.

Варто відзначити, що в одному зі своїх інтерв'ю співачка розповіла, що вже думає про весілля, тому на шоу буде шукати собі не просто хлопця, але потенційного чоловіка.

Як правило, в подібних проектах багатий і успішний головний герой вибирає із запропонованого числа кандидатів одного, що підходить на роль другої половини. Таким чином, Селені належить вибрати собі хлопця з 12 учасників. У правилах також вказано, що головна героїня має право не вибрати нікого.

Шоу The Bachelorette в Америці транслюється з 2003 року. За цей час було знято 11 сезонів. Селені належить взяти участь у 12 сезоні, який  складається  з 12 епізодів.

Читайте також: Індія вимагатиме у Єлизавети II повернути діамант "Кохінор"