Події
13 листопада 2015
Нардеп випадково розповів про кримінал у "Правому секторі"
Фотографи у Верховній Раді стали свідками цікавого листування.
news-image

Фотографи у Верховній Раді відобразили цікаву переписку позафракційного нардепа Андрія Денисенка з двома невідомими співрозмовницями про причини уходу Дмитра Яроша з поста Провідника «Правого Сектора», пише «Є!» з посиланням на Інфорезист.

Парламентарій захищає свого колегу по об'єднанню "УКРОП" у ВР, але визнає, що інші командири руху займалася мародерством і злодійством.

Про це свідчать фотографії СМС-листування, опубліковані в Twitter Депутаті.ФотоЛікс.

Так, під час спілкування з якоюсь Лілією Белопуховой Денисенко сперечається, що Ярош причетний до крадіжок грошей української діаспори. Нардеп стверджує, що «крав і віджимав» тільки Літун (командир Дук ПС Андрій Стемпицький - ред.) і Ко. Представник УКРОПа підкреслив, що між усіма керівниками руху вибирає тільки Яструба (Яроша), бо бачив, що роблять «ті».

Янтар, відвали, стоянки, - багатозначно зазначив парламентарій.

У листуванні з іншого співбесідницею, якоюсь Дарею Лимар, Денисенко запевняє, що Яроша підтримують і бойові підрозділи, і партія, а Літуна контролюють лише тилові частини.

Так що мародери нарешті йдуть нах **, - написав депутат.


На що його нова співрозмовниця відповідає, що мародерством займаються як запасні батальйони, так і партія. Далі вона оспорює підтримку Яроша всіма бойовими підрозділами ПС.

Нагадаємо, під час конференції 8 листопада в Києві Дмитро Ярош склав з себе повноваження Провідника руху. Деякі інші лідери ПС пояснили подію переворотом.

Читайте також: В "Правому секторі" заявили, що Яроша налаштували проти руху