Події
15 листопада 2015
Арсен Аваков: у ряді міст України готуються теракти
Теракти готуються в Києві, Дніпропетровську, Харкові, Львові та інших містах.
news-image

Як повідомив на своїй сторінці в Facebook міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, у багатьох містах готуються теракти, щоб зірвати другий тур виборів та дестабілізувати ситуацію в країні, передає «Є!».

"МВС І СБУ мають інформацію про підготовку терористичних атак і провокацій з використанням вогнепальної бойової зброї та вибухових пристроїв у Києві, Харкові, Дніпропетровську, Львові та ряді інших міст країни." - повідомив Аваков у Facebook.

У зв'язку з цим за наказом Авакова всі правоохоронні структури переведені на посилений режим роботи. Вживаються усі необхідні заходи для забезпечення безпеки громадян, а також для забезпечення безпеки функціонування ключових об'єктів інфраструктури та життєдіяльності.

Арсен Аваков звертається до громадян із проханням бути уважними в місцях проведення масових заходів та акцій, негайно інформувати правоохоронні органи про осіб, поведінка яких викликає підозру або про підозрілі предмети, зброю, самотній багаж. У всіх цих випадках треба негайно звертатися до найближчого поліцейського або за телефоном 102.

Нагадаємо, що сьогодні в Україні стартував другий тур місцевих виборів.