Політика
15 листопада 2015
"Хочу звернутись до всіх, хто голосував за Руслана Кошулинського", - Садовий
Політик запевнив, що розуміє мотивацію виборців кандидата від ВО "Свобода".
news-image

Чинний мер Львова та кандидат на цю посаду від партії "Самопоміч" на поточних виборах Андрій Садовий звернувся до виборців, які голосували за його опонента, кандидата від ВО "Свобода" Руслана Кошулинського. Про це він написав на своїй сторінці у мережі Facebook, повідомляє «Є!».

"Окремо хочу звернутись до усіх, хто голосував за Руслана Кошулинського. Я розумію Вашу мотивацію – бажання змін. Я зацікавлений у якісних змінах в місті, не менше, ніж ви. Але зміни є там, де є спільна праця на результат. Всі, хто хоче зробити щось корисного, позитивного для громади завжди мають і матимуть таку можливість. Я запрошую усіх людей доброї волі, з цікавими ідеями та бажанням трудитись до співпраці!" - зазначив Садовий.

Політик також додав, що за останні роки усі українці втомилися від політичної боротьби, тому явка на цих виборах вкрай низька. Але, за словами очільника міста, вибори - це "єдиний законний механізм змін". Він підкреслив, що вдячний тим, хто підтримав його на виборах міського голови Львова у другому турі. Садовий назвав результати виборів новим кредитом довіри львів'ян, який він намагатиметься виправдати.

Нагадаємо, за попередніми даними Андрій Садовий лідирує у другому турі виборів мера Львова.