Шоу-біз та культура
19 листопада 2015
Скандальний Охлобистін йде до церкви
Скандальний актор і режисер Іван Охлобистін планує повернутися до церковної служби після завершення четвертого сезону телепроект "Інтерни".
news-image

Про це він розповів в інтерв'ю «Известиям», передає «Є!». Актор додав, що зйомки в кіно він значно скоротить.

Охлобистін має намір написати відповідне прохання патріарху Кирилу влітку або восени наступного року (останній сезон «Інтернів» закінчується навесні).

Потрібно, щоб у людей не було дисонансу: коли вони бачать спочатку людини на амвоні, а потім приходять додому, вмикають телевізор і бачать його ж у телевізорі. Мені не хочеться, щоб це кидало тінь на церкву. Я дуже люблю інститут церкви, я його розумію дуже добре, - пояснив він.

Актор зазначив, що п'ятирічні зйомки в «Інтерн» асоціювалися у нього з в'язницею: важко перебувати в одному приміщенні стільки часу. Проте він додав, що радий був брати участь у такому цікавому проекті. 

Нагадаємо, Іван Охлобистін (Іоанн батько) був з ініціативи Власної звільнений від церковної служби в 2010 році. Йому було тимчасово заборонено носити священицькі одягу і ієрейський хрест. У священики він був висвячений дев'ятьма роками раніше - в 2001-му.

Проте український глядач його більше запам'ятав за скандальними і образливими витівками на адресу України, а також за підтримку "Русской весни" та Новоросії.

 

Читайте також: Охлобистін закликав Держдуму зробити Путіна "монархом"