Політика
24 листопада 2015
Фірсов оголосив про створення окремої групи у парламенті
Радикальні дії нардепів пов'язані з конфліктом у пропрезидентському блоці.
news-image

Народний депутат Єгор Фірсов, який вийшов з партії "Удар" після її злиття з БПП"Солідарність", повідомив про створення окремої внутрішньофракційної групи, у яку ввійдуть ті, хто обурений корупцією у стінах парламенту. Про це нардеп повідомив на своїй сторінці у Facebook, передає «Є!».

"У створену Антикорупційну платформу планує увійти більш як 15 народних депутатів: Віктор Чумак, Світлана Заліщук, Сергій Лещенко, Мустафа Найєм, Наталія Новак та інші колеги. Ми домовилися координувати свої дії по боротьбі з корупцією і діяти в парламенті спільно", - наголосив Фірсов.

Нардеп повідомив, що причиною такого вчинку стали події, які сталися на останньому засіданні БПП"Солідарність". Фірсов не захотів вдаватися у подробиці, але зазначив, що так вчинити слід було вже давно - даремно вони до останнього йшли на компроміс з тими, хто не прагне чесно виконувати свій депутатський обов'язок.

Фірсов зазначив, що ініціатива буде презентована на брифінгу у Верховній Раді 25 листопада о 9:50.

Колишній "ударівець" зауважив, що вже надто довго окремі депутати кидають тінь на усіх тих, хто прагне у парламенті якісно працювати. У Фірсова та його однодумців з корупціонерами різні цілі та переконання, хоч вони й опинились під брендом однієї партії.