З'явилась нова короткометражка "Посіпаки"(відео)
Вона розповідає про пригоди крихітних жовтошкірих тваринок.
news-image

Студія Universal Pictures випустила короткометражний анімаційний ролик про посіпак - персонажів франшизи «Нікчемний я». Його прикріплять як бонус до DVD-видання мультфільму «Посіпаки», реліз якого відбудеться 8 грудня. Компанія планує додати до основної картині ще дві короткометражки, передає «Є!».

Трихвилинне відео отримало назву «Змагання». У ньому показаний епізод з життя двох посіпак, які від нудьги вирішили з'ясувати, хто з них краще.

"Посіпаки" вийшли в прокат влітку 2015 році. Вони зібрали в прокаті більше $ 1 млрд, ставши третім мультфільмом в історії, якому вдалося подолати цю позначку. Таким чином, картина витіснила «Історію іграшок-3» у рейтингу найкасовіших анімаційних стрічок, піднявшись на друге місце (на першому - «Холодне серце»).

«Посіпаки» - спін-офф популярної франшизи «Нікчемний я», що розповідає про пригоди крихітних жовтошкірих поплічників головного героя, перевихованих за допомогою батьківства суперлиходія по імені Грю. Дія мультфільму розгортається в 1968 році, до знайомства міньйонів з Грю, і будується на бажанні героїв знайти собі нового злого господаря.