Іріша Блохіна показала доньку з її "спортивними" дідусями (ФОТО)
Співачка і тренер з художньої гімнастики розповіла про день народження донечки та плани щодо майбутнього синочка.
news-image

Місяць тому співачка і тренер з художньої гімнастики Ірина Блохіна влаштувала гучне свято з нагоди першого дня народження доньки Жаклін, повідомляє «Є!» з посиланням на Таблоїд.

На святі були присутні обидва дідусі дівчинки – видатний футболіст Олег Блохін та президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак. 

В інтерв’ю журналу "Отдохни" Блохіна обмовилася про плани завести синочка та показала фото з доньчиного свята.

Це було велике свято для всієї нашої великої родини. На день народження приїхали всі-всі найрідніші люди, навіть прадід і прабабуся. Ми всі зібралися в сімейному колі. Джекі була в захваті і почувалася справжньою зіркою, - розказала Блохіна про день народження донечки.

За словами Іріши, зараз вона повністю занурена у свою дитину, але не проти, якщо хтось з родичів захоче долучитися до виховання Джекі.

Якщо хтось із сім'ї - бабуся, дідусі - хочуть взяти участь у вихованні Джекі, то це для мене велике свято. Але все ж, я мама, і для мене важливо всю себе присвячувати дитині. Для мене найдорогоцінніший час - бути з Джекі. Я спочатку не розраховувала на якусь допомогу у вихованні дитини, але допомога наших рідних безцінна, - зауважила співачка.
Мама Олексія обожнює проводити час з онукою, і ми, їдучи, знаємо, що дочка в надійних руках... Олексій любить грати з Джекі, любить міняти памперси. Нечасто у нього виходить гуляти з малятком, але він докладає максимальних батьківських зусиль для того, щоб знаходити час на це, - додала Іріша.

Крім того Блохіна наголосила, що вони з чоловіком Олексієм Бринзаком обрали для життя саме Україну.

Нам тут добре - у чоловіка тут бізнес, у мене - улюблена робота. Коли всі їдуть через важку ситуацію в країні, ми вирішили на своєму прикладі показати, що в Україні теж можна розвиватися, вдосконалюватися, - заявила вона.

Також Іріша вперше зізналася, що дуже хоче сина.

Звичайно ж, ми хочемо, щоб у Джекі був братик. Це буде наш наступний проект після Олімпіади в Ріо", - повідомила Блохіна.
Читайте також: Маленька донечка Володимира Кличка не боїться купатися в океані (фото)