Суспільство
4 грудня 2015
Українські зірки сіли на інвалідні візки(фото)
Селебрітіз вирішили на собі відчути, як це - бути інвалідом в Україні.
news-image

Зірки українського шоу-бізнесу та телебачення  вирішили привернути увагу громадськості до проблем пересування інвалідів вулицями країни. Це вже друга акція, в якій беруть участь відомі постаті, яким не байдуже, як живеться в Україні людям з обмеженими фізичними можливостями, повідомляє VIVA, передає «Є!».

Соломія Вітвицька, Саша Кольцова («Крихітка»), Світлана Тарабарова, Ольга Навроцька, Сергій Кузін і Соня Сотник (радіо «Рокс»), головний редактор журналу Viva! Іванна Слабошпицька, Анатолій Анатоліч, Дмитро Комаров, DJ Цар (Андрій Цар), і учасники групи «Авіатор» сіли на інвалідні візки на Софійській площі у Києві. Вони намагалися пересуватися вулицями столиці так, як це робили б інваліди - без сторонньої допомоги. Втім, виявилося, що це неможливо.

Вулиці, магазини, кафе, метро, громадський транспорт на інші об'єкти інфраструктури Києва абсолютно не пристосовані для повноцінного пересування людини, можливості якої обмежила природа або випадок. Відомі українці переконалися в цьому на власному досвіді.