Опубліковано трейлер до нового фільму про магічний світ Гаррі Поттера (відео)
Студія Warner Brothers планує випустити фільм на екрани 18 листопада 2016 року.
news-image

Кіностудія Warner Brothers опублікувала перший трейлер до довгоочікуваного спін-оффу поттеріани - "Фантастичні звірі і де їх шукати" - за романом британської письменниці Джоан Роулінг, передає  «Є!».

Як стало відомо, зйомки фільму почалися в серпні 2015 під керівництвом Девіда Йетса, який зняв останні чотири фільми про Гаррі Поттера. Студія Warner Brothers планує випустити фільм на екрани 18 листопада 2016 року.

У фільмі задіяні Едді Редмейн, Кетрін Уотерстон, Колін Фаррелл, Езра Міллер, Саманта Монта, Джон Войт, Рон Перлман і багато інших.

Трейлер опублікований сьогодні на офіційному каналі кіностудії Warner Brothers в YouTube. 

Раніше кіностудія Warner Brothers повідомляла про намір в трьох частинах екранізувати книгу Джоан Роулінг "Фантастичні звірі і де їх шукати", за якою вчилися герої "Гаррі Поттера".

Роман Роулінг "Фантастичні звірі і де їх шукати" вийшов у 2001 році окремою книгою. Описані в ньому події відбуваються в Нью-Йорку за 70 років до історії Гаррі Поттера. У книзі розповідається про пригоди магічного зоолога Ньюта Скамандера, який присвятив своє життя дослідженню нових видів звірів. У самій же серії романів про Гаррі Поттера по цій книзі учні Хогвартса "вивчали" особливості догляду за магічними істотами.

Подробиці про екранізацію тримаються у таємниці. Представники Warner Brothers лише натякнули, що в нових фільмах не буде ніяких сіквелів про юного чарівника. Це буде "розширення магічного світу", де існують Поттер і його друзі.

Окрім "Фантастичних звірів", Роулінг написала ще дві книги про світ Хогвартса - "Квідич крізь віки" і "Казки барда Бідла".