Світ
18 грудня 2015
11-місячний малюк займається прибиранням у будинку(відео)
Прибирання зазвичай не входить в число улюблених занять дітей, але все ж бувають винятки.
news-image

11-місячний Лайам, син мешканки Гаваїв Дані Столфі-Тоу - справжній маленький мамин помічник: малюк просто не може жити без швабри і ганчірки, а його першим словом стало не «мама» чи «тато», а «пил», повідомляє «Є!» з посиланням на Daily Mail Online.

На відео, яке Дані розмістила на YouTube, одягнений тільки в памперс Лайам діловито і наполегливо прибирає будинок.

«Дивовижний малюк всього 11 місяців від народження чистить підлогу і протирає пил! Він тільки навчився ходити і прибирання - його найулюбленіше заняття, - написала горда мама. - Він заплаче, якщо спробувати його зупинити і забрати швабру ... Він мріє про те, щоб почати пилососити, але йому поки не вистачає силоньок».

Треба відзначити, що Лайам насправді приносить користь - він не просто штовхає перед собою швабру, а цілеспрямовано направляє її в ті місця, де бачить скупчення пилу і собачої шерсті. А взявши в ручки мітелку для змітання пилу, малюк ретельно очищає не тільки зовнішню поверхню меблів та електроніки, але залазить під них, намагаючись дістати до важкодоступних місць. В один з моментів, відображених на відео, Лайам навіть говорить слово, схоже на слово «пил».

«Він прибирається щодня. Він знає, де зберігаються приналежності для прибирання, сам бере все, що йому потрібно, і відправляється на роботу, - говорить горда мама. - Коли він гостює в будинку у бабусі, то ходить по п'ятах за прибиральницею і протирає за нею. Він просто любить це заняття!»