23 грудня 2015
Ідеї для створення альтернативної новорічної ялинки
Дізнайтеся, як створити своїми руками незвичайну ялинку.
news-image

Звичайну для всіх новорічну ялинку з хвої можна замінити на альтернативну, яку кожен може створити своїми руками. Особливо це актуально для невеликих квартир, в яких поставити живу ялинку неможливо, бо для неї не вистачає місця. «Є!» пропонує вам чудову підбірку ідей для створення альтернативної новорічної ялинки.

До речі, вона не буде зайвою, навіть якщо ви прикрасите свій дім звичайною живою або штучною ялинкою. Альтернативна ялинка на стіні стане чудовим святковим декором та створить ще більше новорічної атмосфери. Також ці ідеї згодяться для новорічного декору кафе, ресторанів, магазинів та будь-яких громадських закладів.

Спробуйте створити ялинку з гофрованого паперу.

Ось чудова ідея для маленької квартири. З товстого картону вирізають силует ялинки, потім на нього приклеюють дощик та прикраси, можна під'єднати новорічну гірлянду. Зі зворотнього боку картонної основи надійно приклеюють мотузочку, щоб повісити таку ялинку на стіну, ніби картину, в такому разі не доведеться псувати шпалери.

Можна створили ось такі цікаві ялинки з ниток. У стіну забивають маленькі непомітні гвіздочки та на них натягують нитки, щоб вийшла ялинка.

А можна створити ось таку симпатичну ялинку зі звичайної мотузки.

Можна створити дуже милу ялинку з новорічних іграшок, які приколюються на стіну за допомогою кнопок.

А ще можна зробити ось таку ялинку із картонних коробок.

Зі звичайних дерев'яних гілочок теж можна зробити дуже незвичну ялинку в модному зараз еко-стилі.

Ялинку можна зробити навіть зі старих книжок. Нарешті вони згодяться, з їх допомогою можна створити чудовий новорічний декор.

Зі старої книжки, яку не шкода, можна зробити ось такий новорічний декор. Кожен листок треба з усіх боків злегка обпалити свічкою, щоб створити ефект старовинного паперу.

А ось така кумедна ялинка з гумових рукавичок може стати новорічною окрасою лікарні або аптеки.

Мабуть, у кожного вдома знайдеться ціла пачка старих газет. Їм знайшлося чудове застосування - зробіть із них новорічний декор.

А ось така ялинка з кольорової капусти стане чудовою прикрасою новорічного столу та дуже здивує гостей.

Для коханої дівчини або дружини можна зробити ось таку ялинку-сюрприз зі звичайних стікерів зеленого кольору. Приклейте їх на дзеркало або на двері, або на стіну шафи. На кожному листочку напишіть компліменти та побажання. 

Тепер ви знаєте, як можна створити чудовий новорічний декор для своєї оселі, який навіть може замінити справжню ялинку. Подивившись на наші приклади, почніть фантазувати та створіть альтернативну ялинку з того, що є у вашому домі.

Нагадаємо, що раніше ми вам розповідали у чому зустрічати 2016 рік Вогняної Мавпи.

Наступного разу ми вам розкажемо про чудову ідею новорічного подарунку, на який ви витратите копійки, але неймовірно здивуєте та порадуєте ним близьких.

 Автор: Ірина Радченко