21 грудня 2015
Куди піти розважитися в Києві на новорічні свята
Інформація про розважальні новорічні заходи в Києві.
news-image

Цього року в Києві новорічні свята вперше будуть проводитися в єдиному українському стилі з національними традиціями, але вони будуть відповідати європейському формату святкування. Святкові заходи проведуть не тільки в центрі, а й у віддалених районах столиці. Чи вдасться організаторам поєднати європейський формат та народні традиції, зможуть оцінити кияни та гості міста. «Є!» розповість про найцікавіші новорічні заходи, які можна буде відвідати в Києві у святкові дні.

Софійська та Михайлівська площі і Володимирський проїзд.

Тут відбудеться новорічно-різдвяне свято з назвою "Новий рік між двома дзвіницями". На Софійській площі вже встановлена головна ялинка країни. Навколо пам'ятника Б. Хмельницькому змонтували оглядовий майданчик із гірками. Поряд із пам'ятником княгині Ользі влаштовують каток.

На Михайлівській площі протягом усіх святкових днів буде дуже цікаво гуляти з дітками, для них тут встановили безліч розваг: дитячу залізницю, колесо, крижані скульптури.

Праворуч від Михайлівського собору знаходиться Резиденція Святого Миколая – це окремий будинок, де чарівник буде спілкуватися з дітками роздавати подарунки.

Троїцька площа – "Святкове Олімпійське село". 

Тут відбудуться новорічні гуляння з ярмарком, зимовими розвагами, льодової гіркою і катком, на якому проведуть змагання з хокею для дітей. Також тут встановили казкові будиночки для проведення різноманітних майстер-класів.

Поштова площа – "Європейська зима".

Вперше після реконструкції на Поштовій площі тут створять атмосферу європейського свята. Різдвяний колорит будуть представляти різні країни Європи. Гостей свята познайомлять із різними святковими традиціями, можна буде також скуштувати традиційні святкові страви, придбати сувеніри.

Контрактова площа – новорічний фестиваль "У пошуках Made in Ukraine".

Тут проведуть різдвяний ярмарок та театралізовані вистави із залученням джазових музикантів.

Арка Дружби народів (Центральний парк культури і відпочинку).

Тут запланований новорічно-різдвяний ярмарок, народні гуляння та зимові розваги.

Співоче поле – "Зимова Країна мрій".

Цей святковий захід буде проводитися тільки в українському стилі, його мета - це популяризація українських новорічних та різдвяних традицій. Гостям запропонують різдвяний ярмарок, традиційні гуляння, святкові вертепи, свято кулешу, виступи відомих українських колективів і колядників.

26 грудня на Співочому полі запланований Передноворічний гала-концерт.

Печерський ландшафтний парк -  "Зимова казка".

Тут можна буде фотографуватися з красивими новорічними інсталяціями, придбати сувеніри та смаколики на різдвяному ярмарку.Для дітей заплановані атракціони, квести, зимові розваги, святкові вистави. Також відбудеться новорічна дискотека.

Тепер ви знаєте, куди можна піти розважитися у святкові дні в Києві. Заходів заплановано безліч, місто прикрашене неймовірно гарним новорічним декором, ялинками та ілюмінацією, тому сумувати не доведеться.

Наступного разу ми вам розкажемо про ідею чудового безкоштовного новорічного подарунку для близької людини, якщо у вас зовсім немає грошей. 

Нагадаємо, що ми вам вже розповідали про історію ялинкових іграшок XX століття.

Автор: Ірина Радченко.