28 грудня 2015
Топ-10 найпопулярніших роликів YouTube у 2015 році (відео)
YouTube визначив найпопулярніші відео року, що минає.
news-image

Компанія Google, якій належить YouTube, назвала десятку найпопулярніших роликів, розміщених на відеохостингу. Про це йдеться в блозі компанії, повідомляє «Є!.

Зазначається, що при визначенні роликів-переможців враховувалось, скільки часу користувачі витратили на їх перегляд, як часто натискали на кнопку «Поділитися»  а також, число коментарів і «лайків».

Топ очолило відео з маленькою дівчинкою Хевен Кінг, яка зі своїми друзями танцює під хіт Watch Me (Whip / Nae Nae) виконавця Silento. Відомо, що музикант пізніше запросив Хевен у власний кліп.

На другому місці розташувалася реклама Clash of Clans з Ліамом Нісоном. У ній голлівудський актор знову приміряв на себе роль персонажа з фільму «Заручниця». 

Трійку замикає незвичайний розіграш відеоблогера Романа Антвуда. Він заповнив будинок пластиковими кулями перед приходом дружини, яка нічого не підозрювала.

На четвертій сходинці -  реклама Love Has No Labels від громадської організації Ad Council, що розповідає про толерантність щодо раси, віку, статі, релігії, сексуальності або інвалідності.

На п'ятому місці - фрагмент The Tonight Show  Джиммі Феллона, де ведучий разом з Уіллом Фереллом і Кевіном Хартом змагаються у співі під фонограму.

На шостій сходинці -  епізод з іншого ТБ-шоу, де ведучий Джеймс Корден разом із Джастіном Бібером їдуть в машині вулицями  Лос-Анджелесу та спілкуються, співають і, навіть, танцюють.

На сьомій позиції виявилися The Slow Mo Guys - відеоблогери, які спробували заповнити водою величезну кулю з людиною всередині.

Восьме місце посів Келум Скотт, який тріумфально виступив на шоу талантів Britain's Got Talent.

На передостанньому місці - ролік, у якому поліцейський запально підспівує композиції Тейлор Свіфт, перебуваючи за кермом.

 Топ замикає президент США Барак Обама, який читає злі твіти про себе.