Політика
29 грудня 2015
"На Кривий Ріг зараз дивиться вся Україна", - Милобог на прес-конференції
Представники демократичних сил міста зібрали журналістів, щоб розставити усі крапки над "і".
news-image

27 грудня у Кривому Розі пройшло переможне віче, оскільки Верховна Рада ухвалила рішення про перевибори у місті. Штаб партії "Самопоміч" зібрав після мітингу журналістів на прес-конференцію, щоб повідомити про свої плани на майбутнє. Про це кореспонденту «Є!» повідомили у прес-службі кандидата на посаду міського голови Кривого Рогу Юрія Милобога.

Спікери від демократичних сил повідомили, що одного рішення парламенту недостатньо. Необхідно, щоб президент підписав законопроект.

"Якщо після того, як на Кривий Ріг зараз дивиться вся Україна, і Президент не підпише закон, для всіх стане очевидним, що він грає на боці" Оппблока ", - наголосив Юрій Милобог.

Кандидат на посаду мера від "Самопомочі" наголосив, що з Петром Порошенко їх політична доля трохи схожа. Адже нинішній глава держави теж став Президентом лише після того, як Верховна Рада припинила повноваження Віктора Януковича.

На питання, чи згоден Юрій Милобог до висунення єдиного кандидата від демократичних сил, навіть якщо це буде інша кандидатура, він відповів однозначно. Так, політик згоден, але якщо буде в впевнений у кандидатурі. Оскільки люди, які йому віддали свої голоси, можуть подумати, що його залякали або купили, підкреслив Милобог.