Політика
2 січня 2016
ЛЕП «Каховська-Титан» готова до подачі електроенергії
Таку заяву зробили в "Укренерго".
news-image

ЛЕП «Каховська-Титан» повністю відремонтована, але електроенергію поки не ввімкнули. Керівництво країни повинно повідомити, коли необхідно розпочати подачу. Про це повідомляє Херсонська облдержадміністрація з посиланням на керівника Херсонських магістральних електромереж компанії «Укренерго» Ігоря Боско, передає «Є!».

«1 січня 2016 закінчився контракт на постачання електроенергії до Криму, тому всі подальші дії повинні вирішуватися на рівні вищого керівництва країни, свою роботу ми виконали», - зазначив він.

Боско зауважив, що у разі вирішення усіх організаційних моментів, фахівцям знадобиться близько 2 годин, щоб повністю відновити подачу електроенергії по лінії електропередач.

За інформацією, два райони Херсонської області також потерпають від нестачі струму. Каланчацький і Чаплинський райони підключені за резервною схемою по лініях 35 кВ обленерго.

Нагадаємо, 31 грудня в 20 км від Каховки, що в Херсонській  області, впала електроопора ЛЕП "Каховка-Титан", яка подає електроенергію з материкової частини України в Крим.