Суспільство
3 січня 2016
Телеканал "Інтер" зняв з ефіру майже всі новорічні шоу
Йдеться не лише про російський контент, але й про власне виробництво.
news-image

Керівництво телевізійного каналу "Інтер" на початку 2016 року вирішило зняти з ефіру усі новорічні програми, зокрема й власного виробництва. Про це йдеться у прес-релізі телеканалу, пише Телекритика, повідомляє «Є!».

"Новорічний Блакитний вогник 2015", два концерти Ігоря Крутого, "Гумор року", "Уральські пельмені. 20 років в тісті", "Новорічний парад зірок 2014", концерти "Пісня року 2013" і "Жди меня в Новый год" (ефір напередодні Старого нового року), мюзикли "Новорічні свати" і "Однокласники" тощо. Усі ці шоу-програми не вийшли й не вийдуть в ефір з 1 січня 2016 року.

Керівництво телеканалу зазначило у прес-релізі, що розуміють, якої шкоди завдадуть телеглядачеві такими раптовими змінами, адже більшість прихильників полюбляють проводити свята саме у компанії співаків, акторів та інших зірок естради.

"Ми розраховуємо на розуміння глядачем цієї ситуації. Оскільки подібні дії є вимушеною реакцією на ту істерію, яка виникла навколо телеканалу 1 січня 2015 року, коли на "Інтер" посипалися провокативні безпідставні звинувачення в показі розважальних святкових проектів, хоча вони повністю відповідають вимогам українського законодавства", - йдеться у прес-релізі.

На "Інтері" висловили сподівання, що інші телеканали підтримають їх у спільній боротьбі.  А повноважні державні органи України у сфері телебачення роз'яснять ситуацію .