Інтернет
6 січня 2016
Twitter планує скасувати ліміт у 140 символів для повідомлень
Уже в найближчому майбутньому користувачі зможуть писати тексти до 10 000 знаків.
news-image

Twitter розробляє нову функцію, яка дозволить користувачам публікувати повідомлення, довше «традиційних» 140 символів, повідомляє «Є!».

Причому відбудеться це вже до кінця першого кварталу цього року, хоча точної дати поки що немає. Про це повідомив портал Recode, який спеціалізується на новітніх розробках провідних високотехнологічних компаній США, з посиланням на джерела.

Користувачі Twitter вже зараз можуть писати приватні повідомлення якраз до 10 000 символів.

Через кілька годин після появи цієї новини у Rеcode, творець і генеральний директор сервісу мікроблоків Джек Дорсі у своєму акаунті опублікував скріншот повідомлення, в якому було набагато більше, ніж 140 знаків. Дорсі підкреслив, що в компанії уважно стежать за тим, як користувачі використовують Twitter.

Зокрема, було відмічено, що нерідко людям доводиться публікувати скріншоти тестових повідомлень. І Twitter не збирається бути обережним у тому, щоб зробити сервіс більш корисним, - підкреслив Дорсі. І поки це узгоджується з тим, що хочуть користувачі, компанія буде експериментувати в цьому напрямку. Однак офіційно Дорсі не підтвердив і не спростував інформацію.

Нагадаємо, соціальна мережа Twitter була створена в 2006 році. На сьогоднішньої день в ній зареєстровано понад 500 мільйонів користувачів.

Читайте також: Хештег #BanCocaCola на першому місці в Twitter