Події
13 січня 2016
Управління поліції Києва очолив полковник, який обороняв горлівську міліцію від сепаратистів
Германа Приступу призначено начальником Шевченківського управління поліції ГУНПУ м. Києва.
news-image

Герман Приступа був призначений керівником Шевченківського управління поліції ГУНП України в місті Києві, передає «Є!» із посиланням на прес-службу МВС.

Продовжуємо формувати кадровий склад Національної поліції України - на ключові посади призначаємо тих, хто проявив себе в бойових умовах та довів вірність присязі народу України, - повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

Очільник відомства нагадав, що Герман Приступа разом з Андрієм Крищенком і групою офіцерів-добровольців з 11 до 14 квітня 2014 року, три дні обороняли будівлю Горлівського УВС від сепаратистів. Після захоплення управління терористами, Андрій Крищенко і Герман Приступа зірвали прапор так званої «ДНР» над будівлею та знову підняли прапор України. За що Андрія і Германа було жорстоко побито. Ці кадри обійшли всі ЗМІ. Вижити тоді офіцерам вдалося дивом.

Герман Приступа за героїзм і вірність присязі був нагороджений орденом «За мужність».

Германа Приступу призначено начальником Шевченківського управління поліції ГУНПУ в місті Києві. Справжній українець! Справжній офіцер. Справжній поліцейський Національної поліції України!, - зазначив Арсен Аваков.
Читайте також: У Москві знайдений мертвим автор книги «Корпорація: Росія і КДБ за часів президента Путіна»