Світ
15 січня 2016
Обличчям туризму в Австралії став найсексуальніший чоловік у світі
PR-акція по просуванню туризму в Австралії називається There's nothing like Australia ("Немає нічого порівнянного з Австралією").
news-image

Австралійський актор Кріс Хемсворт, якого журнал People в 2014 році назвав "Найсексуальнішим чоловіком у світі", став обличчям австралійського туризму, передає «Є!».

Мова йде про рекламну кампанію офісу з туризму Австралії (Tourism Australia), повідомляє ABC.

Директор австралійського офісу Джон О'Салліван зауважив, що Кріс Хемсворт є втіленням австралійського способу життя і демонструє любов до своєї країни, що робить його ідеальним всесвітнім послом організації.

PR-акція по просуванню туризму в Австралії називається There's nothing like Australia ("Немає нічого порівнянного з Австралією") і стартує в кінці січня 2016 року в Нью-Йорку.

Керівник Tourism Australia пояснив, що Хемсворт, який сам навчився тут серфінгу, рибалив і відпочивав на пляжах зеленого континенту, представлятиме подорожі мальовничими узбережжями острова.

Я з нетерпінням чекаю запуску кампанії в Нью-Йорку, щоб розповісти світові про те, яка насправді Австралія незвичайна країна, - поділився емоціями Хемсворт.