Головні герої восьмого епізоду "Зоряних війн" можуть стати геями
Райан Джонсон опублікував у своєму Твіттері картинку з поцілунком пілота сил опору По Демероном з колишнім штурмовиком Фінном.
news-image

Режисер восьмого епізоду фантастичної саги «Зоряні війни» Райан Джонсон натякнув на можливі гей-відносини між героями фільму, повідомляє «Є!».

Джонсон опублікував у своєму Твіттері картинку з целующимися головними героями сьомого фільму - пілотом По Демероном і колишнім штурмовиком Фінном, позаду яких стоїть радісна Рей.

При цьому режисер ніяк не прокоментував картинку, але зазначив кількох своїх друзів по соцмережі і зробив підпис - «33:47». Більшість шанувальників фільму, підписаних на Твіттер Джонсона, вже вирішили, що подібне - явний натяк на розвиток гей-стосунків між героями саги.

Нагадаємо, прем'єра наступного епізоду «Зоряних війн» намічена на 26 травня 2017 року. Акторський склад поки не уточнюється, але планується, що в проект повернуться виконавці головних ролей - Дейзі Рідлі (Рей), Джон Бойега (Фінн), Оскар Айзек (По Демерон) і Адам Драйвер (Кайло Рен).

Сьомий епізод саги - «Пробудження Сили», що вийшов в прокат в грудні 2015 року, набрав у кінотеатрах усього світу більше 1,7 мільярда доларів, ставши третім найкасовішим фільмом в історії кіно після «Титаніка» і «Аватара» Джеймса Кемерона.

Читайте також: "Зоряні війни" стали абсолютними рекордсменами по всім показникам