Політика
21 січня 2016
Президентом чи прем’єр-міністром ставати не маю наміру, - Парасюк
Відомий сотник Майдану прокоментував політичні арешти в країні.
news-image

Народний депутат та відомий сотник Майдану Володимир Парасюк поділився в інтерв'ю власним рецептом боротьби з політичними репресіями в Україні. Бесіду опублікував ресурс Інформатор, передає «Є!».

"Скажу відразу, всі дії стосовно людей, які є ветеранами АТО чи учасниками Революції Гідності, є політичними, - наголосив Парасюк.

Нардеп підкреслив, що в адміністрації Президента заздалегідь планують й навмисне переслідують патріотів, которі зазвичай критикують чинну владу. Парасюк певен, що саме за таким сценарієм розвивались й події на Драгобраті. Одного з учасників конфлікту він знає особисто й переконаний, що Хорват має дуже виважений характер й не здатен першим проявляти агресію.

"Держава мала б їм подякувати, до них прислухатися, а їх зараз просто знищують. Владі вигідно інформаційно знищувати тих людей, які намагаються будувати правильну країну", - зауважив Парасюк.

Політик і активіст зауважив, що Міністерство інформації і СБУ навмисне дискредитують патріотично налаштованих громадян, які висловлюють активну громадянську позицію. Але згодом, переконаний Парасюк, доба Петра Порошенка й Юрія Луценка піде в минуле.

Володимир Парасюк чітко окреслив свій власний метод боротьби:

"Моя основна порада – це вчитися і набувати досвіду. Усвідомлювати, як побудована держава загалом, як працюють закони і кодекси. А потім – будувати громадянське суспільство, яке дотримання цих законів контролює".

Нагадаємо, що Парасюку приписують спілкування й особисте листування з бойовиком "ДНР".