Події
22 січня 2016
Впродовж доби рятувальники визволили зі снігових заметів 264 транспортних засоби
У тому числі - 17 автомобілів швидкої медичної допомоги.
news-image

Впродовж доби підрозділи ДСНС вивільнили із снігових заметів 264 транспортних засоби, передає «Є!» із посиланням на прес-службу відомства.

 Зокрема, рятувальники вивільнили із снігових заметів 17 автомобілів швидкої медичної допомоги та надали допомогу 461 особі (у тому числі 4 вагітним жінкам).

Загалом, з початку ускладнення погодних умов вже вивільнено із снігових заметів понад 3 тисячі транспортних засобів та надано допомогу майже 6 тис. особам.  

Зазначається, що у Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, та Дніпропетровській областях на окремих ділянках доріг продовжують діяти обмеження руху для автомобільного транспорту.

За добу відновлено рух автомобільного транспорту на окремих ділянках доріг у п’яти областях: Дніпропетровській, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській та Полтавській.  

На території України функціонують майже 3 тис. 500 пунктів обігріву, у яких наданодопомогу близько  52 тис. громадянам.  

За даними Укргідрометцентру, 22 січня вночі в Україні, крім південної частини, вдень у західних, північних та центральних областях місцями невеликий сніг, вночі на сході країни помірний сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 9-14°, у більшості південних, центральних областей та на півночі Лівобережжя місцями 15-20°, вдень 5-10° морозу; в Криму, Донецькій та Луганській областях вночі 6-11°, вдень 3-8° морозу.