Інтернет
9 лютого 2016
У Viber з'явиться функція грошових переказів по всьому світу
Платіжна компанія Western Union уклала угоду з Viber, згідно з яким користувачі мобільного мессенджера зможуть здійснювати грошові перекази по всьому світу.
news-image

Про це йдеться в релізі компанії, передає «Є!».

Послуга буде доступна жителям 200 країн і територій по всьому світу, але поки не уточнюється, яких саме.

Спочатку оновлена ​​версія версія Viber на базі API-платформи WU Connect буде доступна жителям США. Вони зможуть відправляти через месенджер до $ 499 за раз більше ніж в 200 країн і територій світу. Одержувач зможе забрати готівку в одному з відділень Western Union в своєму місті.

Щоб зробити переклад, потрібно буде лише вибрати номер одержувача коштів і задати суму і валюту - для цього немає необхідності заходити в додаток. Розробники обіцяють реалізувати надійний механізм обміну валют і управління даними в додатку, при цьому дотримати норми законодавства країн, в яких буде працювати послуга.

Для Western Union домовленість з Viber і інтеграція з іншими сервісами по WU Connect - це короткий шлях в стрімко розвинутий сегмент FinTech. На сьогодні ця галузь є однією з найбільш інвестиційно привабливих.

Що стосується популярного месенджера, то останнім часом він активно працює над впровадженням нових незвичайних функцій.

Нагадаємо, раніше в Viber з'явилася можливість видаляти повідомлення з пристрою одержувача. Видалити повідомлення можна як для одного користувача, так і для групи. Viber автоматично запитає, хоче відправник видалити повідомлення для всіх або тільки для себе. Також в месенджері реалізували самознищується повідомлення.

Читайте також: Google розробляє новий унікальний месенджер