Події
24 лютого 2016
Злодії повернули Павлу Зіброву вкрадену сумку з документами
Втім, гроші крадії залишили собі.
news-image

Злочинці повернули народному артисту України Павлу Зіброву сумку з документами, яку вони вчора вкрали з салону його автомобіля. Про це співак  розповів виданню "Обозреватель", передає «Є!».
За словами Зіброва, зловмисники повісили сумку з усім її вмістом на дверях будівлі, де знаходиться виконавча служба міста Вишневе. Однак грошей у сумці не було.

Працівники служби 23 лютого ввечері виявили сумку, побачили там мої документи і по інтернету зв'язалися зі мною. В середу, 24 лютого, я забрав сумку. Всередині знаходилися всі мої документи і фонотека, грошей, звичайно, не було, - розповів Павло Зібров .

Зловмисників правоохоронці поки не затримали. Однак, за словами артиста, поліцейські вже пробили по базі автомобіль Infiniti, на якому зникли злодії.

Тепер зловмисникам доведеться позбутися автомобіля, інакше їх зловлять, - сказав Зібров.

З огляду на, що злодії підкинули викрадену сумку в Вишневому, не виключено, що злочинці живуть або в цьому місті, або поруч.

Відзначимо, через те, що камери відеоспостереження на вході в виконавчу службу відсутні, людину, яка підкинула сумку, встановити не вдалося.

Читайте також: Павла Зіброва пограбували в центрі Києва (фото)