Економіка та бізнес
2 березня 2016
Прокуратура виявила порушення на липецькій кондитерській фабриці Roshen
Розпочато справу про адміністративне правопорушення за статтею "недотримання екологічних вимог".
news-image

Прокуратура Липецької області і Росприроднагляд виявили порушення на липецкій кондитерській фабриці Roshen, передає «Є!» із посиланням на ТАРС.

На виробничому майданчику зберігалося будівельне сміття, що залишилося після реконструкції корпусу одного з цехів, - повідомляє прокуратура.
Відходи, що утворилися від реконструкції корпусу одного з цехів, складувались безпосередньо на виробничому майданчику. Зазначені порушення стали підставою для внесення подання на адресу директора акціонерного товариства, - йдеться в повідомленні.

У відомстві уточнили, що на фабриці зберігалося будівельне сміття, що утворилося в результаті реконструкції бісквітного цеху. Відносно начальника господарського відділу фабрики порушено справу про адміністративне правопорушення за статтею "недотримання екологічних вимог".

Нагадаємо, Липецька кондитерська фабрика Roshen є дочірнім підприємством компанії Roshen, що належить президентові України Петру Порошенку. Фабрика була заснована у 1966 році. У 2001 році підприємство було придбано корпорацією Roshen, після чого почалася масштабна модернізація. Виручка кондитерської фабрики в 2014 році склала 2,3 млрд рублів.

Читайте також: Польські кондитери не в змозі конкурувати з українськими виробниками на ринку Польщі