Суспільство
2 березня 2016
Подарунок на 8 Березня: традиційний, оригінальний, модний чи вражаючий?
Корисні поради, що вибрати в подарунок коханій на 8 Березня. А також дізнайтеся справжню реакцію жінок на той чи інший подарунок.
news-image

До свята жіночності, краси та весни, 8 Березня, залишилося менше тижня, але ще є час підготувати для своєї коханої дівчини або дружини чудовий подарунок. Який же зробити сюрприз: традиційний, оригінальний, модний чи вражаючий? «Є!» розповість чоловікам про справжню реакцію жінок на подарунки, це допоможе вам вирішити, що ж подарувати коханій.

Традиційний подарунок

Парфуми вже давно стали традиційним подарунком для жінок на 8 Березня. Більшість чоловіків навіть не замислюються, що ж подарувати своїй дівчині чи дружині. Вони просто купують парфуми та дарують. Не можна сказати, що це поганий подарунок. Дійсно, багато парфумів для жінки не буває. Навіть, якщо в неї на туалетному столику вже десять різноманітних флакончиків з ароматами, ще один зайвим ніколи не буде. 

Але такий подарунок занадто традиційний. Не варто чекати, що він викликає у дівчини сильні емоції. 

Більшість дівчат та жінок взагалі будуть розчаровані таким подарунком, через те, що чоловік навіть не намагався щось придумати, пофантазувати. 

Але краще вже такий подарунок, ніж зовсім ніякого! Якщо у вас зовсім немає часу чи коштів, щоб організувати на 8 Березня щось цікаве, краще вже подарувати щось передбачуване, традиційне, ніж зовсім нічого. 

Звичайно ж, додайте до подарунку квіти. Чудова ідея - це весняні тюльпани, вони найкраще підходять до атмосфери цього свята. 

 

Оригінальний подарунок

Подарунковий сертифікат - це не лише оригінальний, але й насправді корисний подарунок. Тому що ваша кохана сама зможе вибрати, коли та як ним скористатися. 

Зараз більшість салонів краси та магазинів жіночого одягу видають подарункові сертифікати на свої послуги. Ви можете прийти та наперед сплатити гроші, вам видадуть гарно оформлений сертифікат у вигляді листівки на послуги на цю сумму, який ви зможете подарувати коханій. Вона сама вирішить, на які послуги чи покупки його витратити.

Подарункові сертифікати видають майже всі фотографи. Тому чудова ідея - це подарунковий сертифікат на фотосесію. 

Можна придбати сертифікат у фітнес-клуб для дівчини. Але з цим обережно, щоб вона не образилася, сприйнявши це як натяк, що їй треба терміново схуднути. Його можна подарувати, якщо вона сама мріє нарешті ходити у фітнес-клуб, але ніяк не знаходить коштів на це. 

Подарункові сертифікати також видають деякі кафе. Дівчині буде дуже приємно сходити у кафе з подружкою, скориставшися цим сертифікатом.

Косметика жінкам потрібна постійно, вона ніколи не буває зайвою, але мало хто з чоловіків зможе самостійно вибрати ті косметичні засоби, які справді підійдуть коханій. Краще подарувати сертифікат на певну суму, щоб дівчина вибрала необхідну косметику сама. Це буде справді корисним подарунком на 8 Березня. 

 

Модний подарунок

 

 

Після кліпу групи "Ленінград" на пісню "Експонат" всі дівчата стали мріяти про взуття "лабутени". Тож цієї весни буде справжній "лабутеновий бум". Кожна модниця хоче мати у своєму гардеробі такі туфлі. 

Тому купіть вже своїй дівчині ті "лабутени", адже це насправді її порадує. Та й вам сподобається, бо дівчата у такому взутті дійсно виглядають неймовірно привабливими.

Звичайно ж, купувати взуття самостійно не треба, бо можете не вгадати з розміром. Просто запропонуйте коханій піти по магазинах разом та вибрати "лабутени" її мрії.

 

Вражаючий подарунок

Якщо ви хочете викликати у вашої дівчини чи дружини справжній шквал позитивних емоцій, тоді треба організовувати вражаючий подарунок. Повірте, це того варте, адже саме такі моменти запам'ятовуються на все життя, як найкращі та найяскравіші. 

Що може стати вражаючим подарунком? 

Як правило, сам по собі такий сюрприз не є матеріально цінним. Його мета - це викликати у дівчини захоплення, емоції. 

Таким приємно вражаючим подарунком може стати розкішний букет. Але насправді величезний, наприклад, 101 троянда. 

8 Березня у всіх асоціюється з тюльпанами, тому можна подарувати коханій ось такий "невеличкий" букетик.

Неймовірні емоції, а то й сльози радості вашій коханій гарантовані. Гадаємо, що кожному чоловіку буде дуже приємно викликати своїм сюрпризом не просто "дякую", а цілу бурю позитивних емоцій у дівчини. 

Також можна організувати ось таку красу.

До речі, купити пелюстки троянд можна майже в кожному квітковому магазині. Зовсім не потрібно купувати цілі троянди та обривати з них пелюстки.

Найважливіше, що треба знати про такі подарунки, це те, що вони повинні бути масштабними, як говорять "із розмахом". Наприклад з десяток запалених свічок чи невеликий букет квітів не викликають тих ейфоричних емоцій. Вражаючий подарунок - це, наприклад, ті ж самі квіти, свічки, пелюстки троянд, кульки з гелієм, але коли їх дуже багато. 

Якщо ви ще не в шлюбі, але вже точно вирішили, що кохаєте свою дівчину та хочете прожити з нею все своє життя, зробіть їй пропозицію стати вашою дружиною саме 8 Березня. 

Повірте, це буде найкращим подарунком для вашої коханої, адже це найбільше щастя для дівчини.

До речі, пропозиція одружитися зовсім не означає того, що треба це робити негайно. Наважтеся на це, переведіть ваші стосунки на зовсім новий рівень. Готуватися до весілля можна навіть рік, але вона не буде вже переживати, а буде знати, що ви вже не просто хлопець і дівчина, а заручені.

Це один із найкращих вражаючих подарунків, який точно запам'ятається вам обом назавжди. 

Також пропонуємо подивитися кумедний ролик, у якому зірка з кліпу про "лабутени" показала реакцію дівчат на невдалі подарунки. Звичайно ж, це гумор, але чоловікам подивитися варто, дізнаєтеся про дівчат багато цікавого. Можливо, навіть впізнаєте реакцію вашої коханої на невдалі подарунки. 

Наступного разу ми вам розкажемо, як незабутньо провести 8 Березня разом із коханою. 

Автор: Ірина Радченко