Резонанс
3 березня 2016
Няня, яка відрізала дитині голову, заявила, що помстилася Путіну (відео)
Гюльчехра Бобокулова заявила, що таким чином висловила протест діям президента Росії, який "бомбить літаками мусульман".
news-image

Няня Гюльчехра Бобокулова, які зізналася у вбивстві дівчинки в Москві, стверджує, що таким чином помстилася "тому, хто проливає кров", передає «Є!».

Затримана громадянка Узбекистану, яка скоїла вбивство дитини і підпал квартири її батьків, заявила, що таким чином висловила протест діям президента Росії Володимира Путіна, який "бомбить літаками мусульман". 

Російські правоохоронці звинувачують Бобокулову у зв'язках із міжнародним екстремістським угрупованням. За неофіційною інформацією, затримана за вбивство дитини няня із 1999 року неодноразово лікувалася в стаціонарі з діагнозом шизофренія.

Нагадаємо, 29 лютого у Москві біля метро затримали жінку з відрізаною головою дитини в руках. Підозрювана у вбивстві чотирирічної дівчинки Гюльчехра Бобокулова зізналася в скоєному і погодилася розповісти деталі вбивства.  Згодом з'явилось відео допиту жінки. Підозрювана у вбивстві малолітньої дівчинки заявила на суді журналістам, що вбити дитину їй "наказав Аллах". Московський суд задовольнив клопотання слідства і заарештував Бобокулову на два місяці.