Суспільство
11 березня 2016
П'ять відомих особистостей, які змінили стать
Люди, які народилися в чужому тілі.
news-image

В XXI столітті ми маємо можливість відкрито обговорювати такі проблеми. Як відомо, багатьом вдається з успіхом застосовувати новітні медичні досягнення для того, щоб їх вирішити, передає «Є!».

Варто зазначити, що серед знаменитостей є дуже сміливі люди, які не просто змінили стать, але і розповідають про це, прагнучи підтримати простих людей. Познайомимо вас з найвідомішими прикладами.

Брати Вачовські.

Ще недавно сімейний дует Вачовські сприймався, як тандем двох талановитих братів-режисерів, Ларрі і Енді, що зняли культовий фільм «Матриця». Однак Ларрі вирішив змінити стать, бо відчував себе жінкою. На прем'єрі фільму «Хмарний атлас» Ларрі постав в ролі жінки з яскравою зачіскою на ім'я Лана. 

Зміна виявилася настільки вражаючою, що брат Ларрі Енді вирішив також змінити стать.  

Брюс Дженнер - Кейтлін Дженнер.

Легкоатлет Брюс Дженнер був одним з найпопулярніших спортсменів. 65-річний чемпіон з десятиборства, володар олімпійської золотої медалі і спортивного рекорду кілька років тому приголомшив всю сім'ю, повідомивши, що насправді він все життя відчував себе жінкою. Тепер Дженнера знають, як Кейтлін.

Честіті Боно - Чез Боно.

Дочка співачки Шер отримала ім'я Честіті на честь фільму, в якому мама знімалася під час вагітності. Варто зазначити, що зіркова мати не зраділа вибору дочки.

Родерік Кокс - Лаверна Кокс.

Хлопець на ім'я Родерік з дитинства відчував у собі жіночу сутність. На сьогоднішній день Лаверна - не тільки популярна актриса, але і активна захисниця всіх транссексуалів.