Політика
14 березня 2016
Садовий прокоментував чутки про можливе прем'єрство
Він зазначив, такі пропозиції чує не вперше.
news-image

Лідер партії "Самопоміч" і мер Львова Андрій Садовий після зустрічі з президентом Петром Порошенко заявив, що пропозиції очолити уряд чув не раз і сьогодні теж, передає 112 Україна, повідомляє «Є!».

Є найбільші фракції в парламенті, фракція Порошенко, "Народний Фронт ", вони повинні зрозуміти, що зобов'язані пропонувати свої варіанти. Не можна все сьогодні звалити на "Самопоміч", вони наробили невідомо що, в країні біда, а тепер "Самопоміч", врятуйте ситуацію. Чим? Парламентом, який, вибачте, змінює свою позицію з ранку на обід, з обіду на вечір, тому що позиція координується людьми, які не є в парламенті, коли олігархи допомагають керувати? - заявив Садовий.

Він зазначив, що пропозиції про прем'єрство чує не вперше.

Я такі розмови чув неодноразово ... Сьогодні "Самопоміч" має 26 депутатів, тому треба бути відповідальним, приймаючи ті чи інші пропозиції. Треба бути реалістом, сьогодні треба більше працювати, а менше говорити. Мені шкода, що останні 3 тижні політикум у дискусіях... Ось я б сьогодні наш політикум відправив по селах, по містах, людях, щоб вони їм мозок трошки прочистили, тоді, можливо, швидше будуть рішення приймати, - зазначив глава "Самопомочі".

Раніше сьогодні прес-секретар Порошенка Святослав Цеголко назвав пропоновані президентом варіанти виходу з урядової кризи. За його словами, Порошенко бачить новим прем'єром Садового або главу Мінфіну Наталію Яресько.

Читайте також: Тимошенко у вівторок збирається звільняти Яценюка