Політика
15 березня 2016
Фірсов: Я бачу відмінність Яресько від Яценюка лише за статевою ознакою
Народний депутат Єгор Фірсов вважає, що головним при виборі кандидатури прем'єр-міністра є його програма дій, а не прізвище.
news-image

Про це він розповів кореспондетові «Є!» в кулуарах Верховної Ради перед початком засідання.

Мені абсолютно незрозуміла істерія навколо прізвищ, хто буде прем'єром. Залишиться Яценюк, буде Гройсман, Яресько. Насправді зараз потрібно обговорювати порядок денний: чим новий прем'єр буде відрізнятися від 20 попередників. Тобто повинен бути чіткий порядок денний, повинні бути розглянуті питання, яким чином будемо впроваджувати ту програму, яку визначимо, куди ми подінемо коаліційну угоди, яка виконана лише на 20%, - наголосив нардеп.

Фірсов наголосив, що треба обирати нову кандидатуру на пост прем'єра за головною ознакою - вона повинна якісно відрізнятися від Арсенія Яценюка. Тому кандидатура Наталі Яресько в нього викликає багато запитань.

Я бачу відмінність Яресько від Яценюка лише за статевою ознакою... Я не знаю, як бачить Яресько подальший розвиток країни. Адже питань з цього приводу дуже багато, - зазначив нардеп.

Він впевнений, що іншого шляху у парламентарів нема, ніж сідати за круглий стіл переговорів з приводу цього питання. І всі домовленості, на думку Фірсова, повинні бути не кулуарними, а відкритими.

Читайте також: Ляшко розповів, за яких умов Яценюк піде у відставку