Україна
18 березня 2016
«Після революції іноземці хотіли інвестувати в Україну», - французький фермер
Бізнесмен із Франції Арно де Ля Салль розповів про сучасні реалії аграрного бізнесу для іноземних інвесторів.
news-image

Французький фермер Арно де Ля Салль мешкає й займається підприємницькою діяльністю в Україні 16 років. Йому вдалося залучити у сільськогосподарську сферу країни й інших інвесторів. Про бізнес, українські реалії та менталітет українців йдеться в ексклюзивному інтерв'ю кореспонденту «Є!».

Француз розповідає, що приїхав до України у 2000 році, а вже після Помаранчевої революції іноземні інвестори, дізнавшись про Україну, зажадали вкладати в неї гроші.

"Коли була Помаранчева революція, дуже багато іноземців - і англійці, і голландці, і французи - писали мені, що хочуть інвестувати в Україну. Думали, що відтепер це вільна країна, без корупції...", - йдеться в інтерв'ю.



Революційні події спричинили велику зацікавленість іноземних інвесторів, але налагодити тут свій бізнес змогли не всі охочі. 

"Основна маса європейців не уявляє, що таке Україна. Дуже багато потенційних клієнтів хотіли взяти 100 тисяч євро, приїхати сюди, взяти 5 тисяч гектарів землі і працювати. Але я всім пояснював, що це нереально", - каже Арно.



Однак французький бізнесмен наголошує, що все ж в Україні за ці роки дуже багато змінилося. Й він переконаний, що саме зараз, під час трагічних історичних подій, сформувалась істинна українська нація.

 

 

Читайте також: «В Україні займатися аграрним бізнесом вигідно», - французький фермер