Світ
18 березня 2016
Немовля і ягуар п'ють молоко з пляшечок (відео)
В інтернеті набирає популярність ролик, в якому восьмимісячна дівчинка Белла лежить поруч з дитинчам ягуара й малюки разом п'ють молоко.
news-image

Дитинча хижака знайшов біля шосе місцевий фермер. Маленький ягуар був дуже слабкий і ледве міг поворухнутися. Фермер відніс тварину до бразильського біолога Айртону Катсуяме, щоб той надав йому допомогу, повідомляє «Є!».

Коментуючи відео, 52-річний Катсуяма зазначив, що він зовсім не боявся за дочку. Справа в тому, що ягуар далеко не перший дикий звір, з яким Белла контактувала. Вдома у біолога постійно знаходяться якісь тварини. Всього Айртон і його дружина-ветеринар виходили близько 2000 звірів.

У більшій частині коментарів до ролика блогери засудили батька за його вчинок:

«У ягуара вже є молочні зуби, які як голки ... Крім того, інстинкти ... У батьків явно не все в порядку з головою, щоб залишити дитину наодинці з таким звіром»,«Навіть маленький ягуар все одно залишається ягуаром. І класти на одну пелюшку його поруч з людиною, тим більше малюком - дурість. Про що тільки думали батьки ?!».

Це відео було знято ще в 2012 році, але в Мережу воно потрапило тільки зараз. Відомо, що через кілька років Катсуяма віддав ягуара в неурядову організацію, що займається збереженням виду. Але хижак так і не зміг адаптуватися до життя в дикій природі і його було вирішено передати в міський зоопарк Гоянії.