Суспільство
21 березня 2016
Російські десантники виступили проти війни з Україною
"Союз десантників Росії" в сьогоднішній ситуації вирішив відзначити своєї медаллю українських офіцерів, щоб показати, що російські воїни-афганці та колишні десантники виступають проти агресії власної держави відносно України.
news-image

Як повідомляє «Є!», українські ветерани повітряно-десантних військ заявили, що їх колеги-росіяни у черговий раз пішли у розріз із офіційним курсом країни-агресора.

"Союз десантників Росії" у сьогоднішній ситуації вирішив відзначити своєї медаллю українських офіцерів, - розповів один з колишніх українських військових-десантників. - Ми в Україні розуміємо, що цей крок російських ветеранів - це як викликати вогонь на себе! І хоча заплановане на 23 лютого нагородження все-таки не відбулося, це не применшує доблесті братів-десантників". 

Так, російські ветерани вирішили нагородити своїх українських колег пам'ятним знаком "За бездоганну службу у повітряно-десантних військах", підписаним чинним командувачем "крилатих військ" Росії.

Втім, показово нагородити українців росіянам не вдалося, оскільки командувач ПДВ РФ Володимир Шаманов дізнався про вчинок колишніх десантників та заборонив таким чином виступати проти війни.

Читайте також: ОБСЄ скаржиться на бойовиків, які перекривають дороги спостерігачам